BROEKS KOFFIE

nathan-dumlao-c2Y16tC3yO8-unsplash

Schap 19 wil zich onderscheiden en haar bezoekers graag verrassen met leuke, aparte artikelen maar ook met smaakvolle bijzondere producten. In onze speurtocht hier naar, zijn wij terecht gekomen bij een kleine Nederlandse koffiebranderij, Brinks Coffeeroasters, die ambachtelijke vers gebrande “specialty” koffies, van de hoogste kwaliteit, bij ons aanlevert.  Koffie die, 100% transparant,  rechtstreeks van de “boer” wordt betrokken.

BROEKS KOFFIE is een 100% ARABICA koffieboon en wordt geteeld in de regio Minas Gerais in de streek CERADO in het Noord-Westen van BRAZILIË. Voor de fijnproever, deze (h)eerlijke pittige koffie heeft de tonen van chocolade en noten.
Onze koffiebrander, BRINKS COFFEEROASTERS, betrekt deze bonen via de Boerencoöperatie ter plaatse waardoor een eerlijke prijs voor de producent is gewaarborgd. Om de smaak optimaal tot zijn recht te laten komen worden de bonen “medium” gebrand, waardoor het noodzakelijke “zuurtje” en het “bittertje” optimaal tot hun recht komen. Kortom GENIETEN.

Speciaal voor Schap 19 gebrande koffiebonen voor wie smaak, genieten en prijs belangrijk vinden. Wij verkopen deze heerlijke koffiebonen, in 1 kilo verpakkingen, onder het privatlabel “BROEKS Koffie”

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen