Leatherwood is een klein bedrijf wat leren schorten exporteert naar België, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Zij hadden een plek in onze fysieke winkel en boden daar nieuwe producten aan die op basis van “positieve” feedback op grotere schaal gemaakt worden om te exporteren. Prachtige leren schorten in allerlei kleuren en uitvoeringen hebben diverse klanten van ons blij gemaakt. Soms een enkel stuk, maar ook in het kader van relatie geschenken werden grote partijen, meestal gepersonaliseerd, aan veel klanten geleverd.
Waar gewerkt wordt ontstaan foutjes. Foutjes waardoor schorten niet door de zogenaamde schoonheidskeuring kwamen bij de importeurs en werden teruggestuurd. Soms worden er nieuwe producten gemaakt maar soms was de “beschadiging” zo klein dat het zonde was om er iets nieuws van te maken. Foutjes die je zonder een aanwijzing niet zou vinden, maar eerlijk is eerlijk er is “iets” mee. Dit kleine detail maakt het echter wel mogelijk om een leren schort van een prachtige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs aan te kunnen bieden.  Laten wij eerlijk zijn, als een schort één keer gebruikt is kan een kleine beschadiging al niet worden uitgesloten. Aan de andere kant, leer, een natuur product, wat wordt gebruikt, wordt vaak mooier.
Dus altijd al op zoek naar een leren schort,  dan is dit de kans. Afhankelijk van het model varieert de prijs van € 39,95 euro tot € 69,95 euro. Leren sloven voor wie niet graag een heel schort wil dragen, vanaf € 34,95. Een schort gemaakt van  kurk is € 29,95 euro.

Heb je een vraag over een kleur of uitvoering, neem met ons contact op. Alle producten, mits op vooraard, kunnen ook in grote aantallen en gepersonaliseerd worden geleverd.  Prijs dan in overleg. Denk aan een origineel relatie geschenk of als waardering voor uw personeel, eventueel in combinatie met een mooie BBQ schotel