OVER ONS

Specifieke wensen

SCHAP 19 heeft in de afgelopen jaren veel bedrijven kunnen helpen aan passende, sfeervolle en toepasselijke relatiegeschenken. Variërend van Nederlandse design damestassen, tot sfeervolle gepersonaliseerde geurkaarsen en van Nederlandse portemonnees van het merk Secrid tot de in Nederland handgemaakte gepersonaliseerde leren schorten.

Maar ook de meer traditionele relatie of kerstpakketten, luxe verpakt of gepersonaliseerd zijn de afgelopen jaren zeer enthousiast ontvangen en behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wij snappen door het sluiten van de winkel dat het soms lastig is om artikelen goed te kunnen zien, voelen, ruiken waardoor het maken van een keuze soms lastig is. Maar het heeft ons ook meer tijd gegeven om persoonlijke aandacht te geven aan jouw specifieke wens.

Creativiteit & Netwerk

Als jij zelf een idee hebt kunnen wij in veel gevallen zorgen voor een voorbeeld wat je keuze wellicht nog makkelijker maakt.

Maar heb je alleen een reden waarom je een geschenk zou willen geven of een achterliggend of onderliggend idee waar je geen passend geschenk bij kunt bedenken, laat onze creativiteit en brede netwerk jou dan de juiste inspiratie geven. Wij zijn er van overtuigd dat wij je kunnen helpen.

Als je interesse is gewekt, neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij willen graag met je samen werken.

Janette van den Broek

Wat mensen zeggen

Alles is te bestellen bij SCHAP19. Kan je het niet vinden in de webshop, dan bel je gewoon de eigenaren zelf en vinden zij het juiste product voor jou! Geweldig!
Mariska
Mensen die creatief zijn exposeren er erg uiteenlopende, leuke en betaalbare kunst. Gewoon eens anders dan andere winkels.
Frederieke
Mooi assortiment modern en ook wat vintage. Hele gevarieerde winkel!
Peter